EHBO Cursus - Gastouderbureau RoodkapjeMeerhoven

Laatste bewerking op 5 dec 2019
Ga naar de inhoud

EHBO CURSUS.


Aanmelden voor een van onze EHBO herhaal cursus?

 
LET OP!   LET OP!   LET OP!   LET OP!

 
Laat uw EHBO pasje niet  verlopen!!!
 
U dient de herhalingscursus te volgen vóór de vervaldatum van uw EHBO pasje. Schrijf u op tijd in!

Deze herhaal cursus is bedoeld voor gastouders die reeds in het bezit zijn van een geldig kinder-EHBO certificaat. Om als gastouder werkzaam te kunnen blijven dient u op tijd, voor de vervaldatum uw herhaling te hebben gehaald, anders vervalt het diploma en moet u opnieuw op. Het gevolg is ook dat u op dat moment niet meer voldoet aan de wettelijk eis en u moet dan tijdelijk stoppen met de kinderopvang totdat uw diploma weer een geldige datum heeft.

Op deze pagina staat het complete aanbod van onze herhaal EHBO-cursussen. Indien een locatie volgeboekt is, zal er een nieuwe cursus op deze locatie toegevoegd worden.
Om de data van de cursussen te bekijken en hiervoor in te schrijven, kunt u hier  inloggen met uw gastoudernummer en uw postcode. U wordt doorgelinkt naar de hoofdsite van Roodkapje.

Let op!
- voor gastouders die bij Roodkapje zijn aangesloten is de cursus gratis
- Vraagouders betalen € 65,00
- Introducees betalen € 65,00

Houd bij aanmelden uw huidige EHBO-pasje en uw gastoudernummer bij de hand. Uw gastoudernummer kunt u vinden in uw Roodkapje-map, op betalingsoverzichten of
risico-inventarisatierapporten van Roodkapje.


Bent u een nieuwe gastouder maar heeft u nog geen geldig EHBO certificaat, dan kunt u een nieuwe kinder-EHBO cursus (Rode kruis) volgen bij Stichting eerste hulp aan kinderen. De kosten zijn € 102,50. U kunt zich aanmelden via
http://www.stichting-ehak.nl of bellen met 0497-381345.

Heeft u vragen bel dan uw consulent.Terug naar de inhoud