EHBO Cursus - Gastouderbureau RoodkapjeMeerhoven

Laatste bewerking op 12nov 2019
Ga naar de inhoud

EHBO CURSUS.


Aanmelden voor een van onze EHBO herhaal cursus?

 
LET OP!   LET OP!   LET OP!   LET OP!

 
Laat uw EHBO pasje niet  verlopen!!!
 
U dient de herhalingscursus te volgen vóór de vervaldatum van uw EHBO pasje. Schrijf u op tijd in!

Deze herhaal cursus is bedoeld voor gastouders die reeds in het bezit zijn van een geldig kinder-EHBO certificaat. Om als gastouder werkzaam te kunnen blijven dient u op tijd, voor de vervaldatum uw herhaling te hebben gehaald, anders vervalt het diploma en moet u opnieuw op. Het gevolg is ook dat u op dat moment niet meer voldoet aan de wettelijk eis en u moet dan tijdelijk stoppen met de kinderopvang totdat uw diploma weer een geldige datum heeft.

Op deze pagina staat het complete aanbod van onze herhaal EHBO-cursussen. Indien een locatie volgeboekt is, zal er een nieuwe cursus op deze locatie toegevoegd worden.
Om de data van de cursussen te bekijken en hiervoor in te schrijven, kunt u hier  inloggen met uw gastoudernummer en uw postcode. U wordt doorgelinkt naar de hoofdsite van Roodkapje.

Let op!
- voor gastouders die bij Roodkapje zijn aangesloten is de cursus gratis
- Vraagouders betalen € 50,00
- Introducees betalen € 60,00

Houd bij aanmelden uw huidige EHBO-pasje en uw gastoudernummer bij de hand. Uw gastoudernummer kunt u vinden in uw Roodkapje-map, op betalingsoverzichten of
risico-inventarisatierapporten van Roodkapje.


Bent u een nieuwe gastouder maar heeft u nog geen geldig EHBO certificaat, dan kunt u een nieuwe kinder-EHBO cursus (Rode kruis) volgen bij Stichting eerste hulp aan kinderen. De kosten zijn € 102,50. U kunt zich aanmelden via
http://www.stichting-ehak.nl of bellen met 0497-381345.

Heeft u vragen bel dan uw consulent.                                                   Zoekt u opvang op maat? Zoekt u flexibele opvang? RoodkapjeMeerhoven bemiddeld gratis tussen ouders die opvang zoeken en gastouders die op kinderen willen passen.
Gastouders èn zelfstandig ondernemerschap? Meer weten?
Terug naar de inhoud