Gastouder zoeken - Gastouderbureau RoodkapjeMeerhoven

Laatste bewerking op 5 dec 2019
Ga naar de inhoud

GASTOUDER ZOEKEN?

We hebben diverse gastouders in ons bestand die jullie kids willen opvangen.Zonodig gaan we actief op zoek!


Hieronder ziet u een overzicht van beschikbare professionele gastouders op dit moment:

 

Gastouder Marja (Veghel)
 
Gastouder Nicole (Sint-Oedenrode, wijk Kienehoef)
 
Gastouder Nicolien (Eindhoven, Meerhoven, Zandrijk)
 
Gastouder Suus (Eindhoven, Gestel, Hanevoet)
 

Gastouder Karima (Eindhoven, Tongelre)

Gastouder Bianca (Eindhoven, Meerhoven)

Gastouder Tülay (Eindhoven, Gestel)

Gastouder Elly (Kerkdorp Oerle, omgeving Veldhoven-Oerle-Meerhoven)

Gastouder Eva (Eindhoven, omgeving Tongelre bij het Hofke Eindhoven)


Als ouder kunt u zich via deze link  aanmelden om een zoekopdracht te plaatsen.

__________________________________________________________________

Taak gastouderbureau
Gastouderbureau Roodkapje screent de gastouders, controleert de woning waarin de opvang plaats gaat vinden op veiligheid en hygiëne, begeleidt de kennismakings- en koppelings gesprekken, organiseert en leidt evaluatiegesprekken tussen gast- en vraagouder(s) en handhaaft de kwaliteit van de opvang door middel van observaties en voortgangsgesprekken met de gastouders. De gastouders kunnen via een internet applicatie de opvanguren doorgeven aan Gastouderbureau Roodkapje en de vraagouder kan deze uren op dezelfde manier accorderen. Gastouderbureau Roodkapje heeft een kassiersfunctie, we innen de opvangkosten bij de vraagouder en storten de opvangkosten door naar de gastouder. We bieden de gastouders geregeld bijeenkomsten en workshops aan, om hun kennis te vergroten. Voor vragen kunnen de gastouders, maar ook de vraagouders altijd bij ons terecht.

We zorgen dat onze gastouders ook hun Eerste Hulp aan Kinderen en baby’s kennis op peil houden. Wij hebben de herhalingslessen in eigen beheer en volledig toegespitst op de gastouderopvang. Gastouderbureau Roodkapje is een van de goedkoopste gastouderbureaus en biedt tevens een zeer hoge kwaliteit aan begeleiding.

Al onze gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn in het bezit van een geldig diploma, EHBO aan kinderen, Verklaring Omtrent Gedrag (eventueel ook alle volwassen huisgenoten hebben een VOG).
Ze weten om te gaan met de Meldcode Kindermishandeling en handelen volgens ons Pedagogisch Beleidsplan.Terug naar de inhoud